Monday 1 June 2009

cu celularul prin tomberoane

Oki azi e o zi mai speciala deci avem 2 post-uri. Pentru ca cel dinainte a fost intr-o nota cam serioasa ma gandeam la ceva mai nostim.
Iesisem intr-o zi la obisnuita plimbare cu potaile ( cainii mei, e o alintatura asta :) ). Dupa plimbare vin prin spatele blocului unde sunt tomberoanele de gunoi. Acolo ceva vad destul de des mai nou din pacate, un om care scormonea prin gunoi. Ma uit si il studiez putin. Ce m-a frapat oarecum e ca era destul de bine imbracat, pantaloni si camasa. Chestii ieftine bineinteles, nu va ganditi acuma la un om de afaceri.
Astept sa termine sa pot intra in scara blocului. Deodata se intampla ceva ciudat si deodata il vad pe om ca pune mana sa scoata ceva din buzunar. Mai dragut a fost cand am vazut ce anume a scos din buzunar ... nici mai mult nici mai putin decat un celular. Sa vezi la cineva care cotrobaie prin tomberoane un celular e clar o chestie pe care nu o vezi zi de zi si era nostim rau. Abia m-am abtinut sa rad. Omul a vb. linistit si parea ca incearca sa explice ceva. Nu cred ca avea prea multe minute pentru ca dupa cam 1-2 a inchis sau poate s-a lamurit problema. Acuma sa va spun si ca din ce am avut eu impresia era un Nokia de unde se vede clar preferinta romanilor pt. aceasta marca :). Ma intreb daca vorbea cumva cu un alt tomberonist si se sfatuiau asupra zonelor cu tomberoane mai bogate in continut folositor.
Iata deci ca daca SUA era catalogata ca fii tara tuturor posibilitatilor se poate spune acelasi lucru si despre Romania unde cersetorii merg cu taxi-ul, somerii isi ridica ajutorul de somaj cu Mercedes ultimul racnet si cei care cauta prin tomberoane vorbesc la Nokia.
Nokia , connecting "the tomberonisti".
Numa bine si vedeti pe cine sunati ca poate gresiti numarul si deranjati oamenii in timp ce cauta prin tomberoane.

No comments: